JULIANA II – rezidenční bydlení pod Bílou horou

VCES postaví další etapu projektu JULIANA. Společné dílo brněnského developera AVRIOINVEST ze skupiny AD GROUP a slovenského Imagine Development navazuje na předcházející úspěšnou výstavbu trojice bytových domů v oblíbené městské čtvrti Brno-Juliánov. Stavební práce na dvou nových objektech budou zahájeny letos v březnu a jejich dokončení je naplánováno na jaro 2023.

Komorní bydlení na dosah přírody

Projekt JULIANA kombinuje možnost pohodlného městského bydlení v blízkosti přírody s výborným dopravním spojením do centra Brna. Aktuální etapa nabídne 2 nízkopodlažní bytové domy s celkem 47 byty a nebytovými prostorami. Zájemci o nové bydlení se mohou těšit na pestrou nabídku dispozic od účelně řešených 1+kk až po rodinné byty 4+kk, prostorné sklepy v podzemním podlaží, venkovní parkovací stání a krytý přístřešek pro osobní vozidla. Investor pro tento projekt zvolil menší objem výstavby, který umožní vytvořit bydlení s příjemným komorním charakterem. Pro oba objekty jsou tak navržena pouze dvě, respektive 3 nadzemní podlaží.

Zelené řešení

Komfortní bydlení zajistí vysoký standard použitých materiálů i střechy s vysazenou extenzivní zelení. Ty se postarají o příjemnější klima uvnitř budov i v jejich okolí. V obou případech se jedná o objekty s téměř nulovou spotřebou energie a vysokou úsporností (třída „B“ dle PENB).

Společné partnerství

Zděněk Pokorný, generální ředitel společnosti VCES, k připravovanému projektu uvádí: „Se skupinou AD GROUP spolupracujeme na našich stavbách různou formou již řadu let. Vážíme si proto důvěry, se kterou se na nás její developerská společnost AVRIOINVEST nyní obrátila. Věřím, že dokážeme bezezbytku naplnit její očekávání a společně rozvíjet naše partnerství na další úrovni.“

Stavby VCES v regionu

Jižní Morava není pro společnost VCES novým regionem. Zdeněk Pokorný k tomu dodává: „Aktuálně realizujeme výstavbu nové dětské léčebny v Ostrově u Macochy a nedávno jsme dokončili potravinářské silo pro společnost GoodMills v Kyjově. Juliana II je pro nás zajímavou příležitostí opět se podílet na zajímavém projektu v Brně a přispět k dalšímu rozvoji města.“

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více