Refurbishment and extension of Solnice Community Center

Location

Solnice

Investor

Municipality of Solnice

Construction period

10/2017 – 05/2019

Type of construction

Leisure

Scope of services

Construction

Refurbishment and extension of a community center built in 1970s.

Thanks to a complete refurbishment of the building, it was possible to eliminate construction defects as well as to develop a project that is in line with the current standards. By extending the original building, the community center increased its floor area with additional 700 m2, featuring a multi-purpose hall with a new layout offering a seating capacity of 500 seats, a restaurant and space for leisure activities.

The refurbishment project involved demolition works, pile foundations for new structures, supporting of existing structures with micropiles, new load-bearing walls and slabs, new roofing and roof cladding, flooring, windows and doors, suspended (plasterboard and acoustic) ceilings, ventilated façade.

The scope of works also included installation of plumbing, HVAC, all electrical installations, catering equipment, video and audio equipment, 164 retractable seats for spectators, utilities and external paved areas.

Společenský dům Solnice
Společenský dům Solnice
Společenský dům Solnice
Společenský dům Solnice

Job vacancies

Currently, we have several new projects in the pipeline, which open up new career opportunities in our company. Would you like to join our team?

Feel free to contact us!

More in Career

Contact information

VCES a.s. - Head office
Na Harfě 337/3
190 00 Praha 9