Začíná výstavba Rezidence Radlické výhledy

Společnost VCES postaví další projekt pro Central Group, největšího rezidenčního developera v České republice. Viladomy nad Radlickým údolím nabídnou luxusní byty v jedné z nejkrásnějších a nejvyhledávanějších lokalit pro rodinné bydlení v Praze. Jejich dokončení je naplánováno na konec roku 2022.

Viladomy vyrostou v ulici Lučištníků v Praze–Radlicích. Celkem se jedná o 6 bytových domů, z nichž jsou vždy každé dva propojeny podzemním podlažím s parkovacími stáními. Architektonicky originální objekty nabídnou 110 luxusních bytů s dispozicemi od 1+kk do 4+kk a podlahovou plochu až 119 m2. Domy jsou energeticky úsporné a v exteriéru vyniknou zejména designovými obklady ze dřeva a kamene.

Vzájemná spolupráce společností VCES a Central Group úspěšně pokračuje již pátým projektem. Zdeněk Pokorný, předseda představenstva VCES a.s., ji hodnotí takto: „Těší nás důvěra, se kterou se na nás Central Group opakovaně obrací jako na generálního dodavatele svých staveb. V uplynulých letech jsme pro něj v Praze dokončili přes 450 bytových jednotek v projektech Rezidence Břevnovské centrum, Metropole Zličín, Javorová čtvrť II v Horních Měcholupech nebo Jižní výhledy ve Stodůlkách. Zkušenost nám ukazuje, že zákazníci společnosti Central Group jsou u jejích projektů zvyklí na vysokou úroveň kvality stavebních prací a jejich očekávání se rok od roku dále zvyšují. To se pochopitelně odráží i v náročnějších požadavcích developera na stavební dodavatele. Proto jsem rád, že si Central Group opět vybral společnost VCES a máme možnost rozvíjet naše partnerství na dalším zajímavém projektu.“

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více