Společnost VCES postaví lakovnu pro Jaguar Land Rover

Mimořádný průmyslový projekt ve slovenské Nitře

Společnost VCES významným způsobem posiluje své působení na Slovensku. Účastí na výstavbě nového výrobního závodu pro automobilku Jaguar Land Rover v Nitře potvrzuje svoji schopnost realizovat největší projekty v regionu střední Evropy.

Společnost VCES postaví jeden z nejdůležitějších objektů budoucí továrny – lakovnu. Součástí kontraktu je nejen provedení kompletních stavebních prací včetně TZB a vytvoření předpokladů pro instalaci specializovaných výrobních technologií, ale také zajištění projektové dokumentace celé budovy. Nová lakovna je objekt s délkou 400 m, výškou 28 m a výměrou cca 56 000 m2. Její dokončení je naplánováno na leden 2018 a aktuálně představuje investici ve výši 62 mil. eur. Dokončení celého areálu by mělo následovat v září 2018.

Výrobní závod společnosti Jaguar Land Rover v Nitře, která je se svými 80 000 obyvateli šestým největším městem na Slovensku, by měl po svém dokončení vytvořit 2 800 nových pracovních míst a ročně vyprodukovat až 150 000 vozidel. Jedná se tak o dosud největší přímou investici na Slovensku, kde automobilový sektor reprezentuje 43 % průmyslové produkce a 25 % exportu.

Prostřednictvím své středoevropské pobočky – společnosti VCES, se skupina Bouygues Bâtiment International (BBI) opět vrací na Slovensko. Jedenáct let po dokončení výrobního závodu pro společnost PSA PEUGEOT CITROËN v Trnavě, a stovkách tisíc metrů čtverečních realizovaných výrobních hal v České republice a na Slovensku pro lokální i mezinárodní klienty, tak zaznamenává skupina BBI další úspěch v automobilním průmyslu.

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více